Equillence Center Tavela

Yritys

 

[one_half]

Equillence on tamperelainen hevosalan yritys, jonka tavoitteena on kehittää eritasoisia ratsastajia ja hevosia eteenpäin lajissa kuin lajissa sekä tarjota kuluttajille laatuhevosia kilpaurheiluun. Saavutamme tulokset tarkalla työskentelyllä ja yhteistyöllä useiden ammattilaisten kanssa.

Toimipaikkoja on kaksi, Kangasalla Tavela ja Rengossa StablePark, joissa molemmissa on huippupuitteet niin harrasteluun kuin kilpaurheiluunkin. Osaamisemme painottuu varsinkin oreihin, nuoriin ja vaikeisiin hevosiin. Monet vaikeat ja herkät hevoset ovat laadullisesti ns. helppoja hevosia parempia, ja siksi olemmekin kiinnostuneet erityisesti sen kaltaisista hevosista. Monista vaikeasti käsiteltävistä hevosista on kuoriutunut kovan luokan suorittajia. Tämä pätee myös ihmisiin.

Mikäli sinulla on ongelmia hevosesi kanssa, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin. Tähän asti ei ole tullut vielä hevosta vastaan, joka ei olisi muuttanut käyttäytymistään parempaan suuntaan sekä nostanut tasoaan. Otamme toki mielellämme myös ns. normaaleja ratsunalkuja ja vastaamme sekä valmennamme eritason ratsukoita eteenpäin. Opetamme ratsuvarsoja myös ajolle, mikä on hyvä treenikeino varsinkin orien kanssa.
Ratsastuskoulussamme Tavelassa pääset kehittymään vaihe vaiheelta eteenpäin niin ratsastuksessa kuin hevosmiestaidoissakin myös ilman omaa hevosta.

Uskomme yhteistyöhön, mikä on valitettavan aliarvostettua Suomessa. Haluamme luoda ympäristön, jossa eritason ja eri lajien ratsukot pääsevät eteenpäin. Hevoset ja ratsastus ovat kokonaisuus ja tavoitteiden saavuttamiseen tarvitaan useita eri alojen osaajia. Siksi panostamme kokonaisuuteen. Voimmekin tarjota hyvän kokonaisuuden asiakkaillemme valmennuksesta, kuljetuksesta, kengityksestä ja mahdollisesti myös hevosesta lähtien.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi tiimiimme!

Kuvaaja Mirella Ruotsalainen/Hertjekker

[/one_half]

[one_half_last]

20140607_185620

[/one_half_last]