Equillence Center Tavela

Vikellys

Vikellystoiminta alkoi Tavelassa heti kesällä 2014 ja on siitä lähtien kasvanut mukavasti. Tällä hetkellä meillä treenaa vikeltäjiä lähinnä käynnissä sekä polttariohjelmana . Vikellystä voi harrastaa ihan omaksi ilokseen, mutta iso osa vikeltäjistämme kilpailee eri tasoilla pukkiluokista C-tason käyntivikellykseen sekä B- ja A-tason laukkavikellykseen. Useampi vikeltäjistämme kilpailee myös kansainvälisesti ulkomailla. Tavelassa pidetään vuosittain vikellyskisoja sekä kesäisin vikellysleirejä.

Vikellystreenit koostuvat lämmittelystä ja oheisharjoittelusta, pukilla treenaamisesta sekä hevosella harjoittelusta. Treenien kesto on 1-2 tuntia. Ryhmissämme on 4-8 vikeltäjää ryhmästä riippuen. Tärkeä osa vikeltäjien harjoittelua on monipuolinen treeni vikellyksen lisäksi! Vikellykseen tarvitset joustavat ja ihonmyötäiset vaatteet, sekä tossut tai alkuun villasukat. Talvella on tärkeää pukeutua riittävän lämpimästi! Meillä on lämpimät sisätilat oheis-ja pukkiharjoitteluun talvisin. Vikellyksessä ei käytetä kypärää turvallisuussyistä, mutta aivan alkeissa sitä voi halutessaan pitää.

Jos olet kiinnostunut aloittamaan vikellystä, ota yhteyttä sähköpostitse! Aloitamme uusia alkeiskursseja noin kaksi kertaa vuodessa. Jonkinlaisella harrastustaustalla voit aloittaa myös suoraan tiistain ryhmissä!

Kyselyt: Jenni Antman-Ylinen, ratsastuskoulu@equillence.fi / p. 0449755596 tai kiireelliset 0440773734

Hinnasto

  • 10x käynnissä (voimassa 3kk): 130e
  • 10x käynnissä, useammin kuin kerran viikossa kävijät: 110e
  • 10x laukassa (voimassa 3kk): 180e
  • 10x laukassa, useammin kuin kerran viikossa kävijät: 150e
  • Irtokerta käynnissä/laukassa: 20e/krt, vain kokeilukerrat tai muualta tulevien vikeltäjien irtokerrat

    Tutustuthan myös peruutusehtoihimme, jotka ovat yhteneväiset ratsastustuntien kanssa.

Harjoitusajat

Tiistai

Vikellyksen alkeiset ja käyntivikeltäjät tiistaisin klo 18-19.30 . Opettajana Sonja Ahonen.