Equillence Center Tavela

Tunnit ja kurssit

Opetamme eri tasoisia ratsukoita ryhmissä ja yksityisesti kaikkina viikon päivinä kilpailutoiminnan puitteissa . Tervetulleita ovat asiakkaat omien hevosten kanssa sekä liisaamme hevosia asiakkaidemme käytöön.  Erilaisia tehopäiviä ja viikonloppukursseja löydät lisäksi tapahtumakalenteristamme. Tuntihinnat löydät hinnastostamme. Kaikki kyselyt ja varaukset Jennille puhelimeen 0400 323163 (miel. tekstiviestillä!) tai sähköpostitse ratsastuskoulu@equillence.fi.

Meille ovat tervetulleita niin rennosti harrastavat kuin tavoitteellisesti valmentautuvatkin! Yhteistä kaikille ratsastajille on halu oppia lisää. Ryhmämme ovat max 4 hlön ryhmiä toteuttaaksemme riittävän yksilöllisen opetuksen.  Ryhmiä löytyy erilaisilla painotuksilla, valitse siis mieleisesi ryhmä. Estevalmennuksia myymme vain toisena viikkotuntina, muut ryhmät ovat avoimia kaikille! Maastossa käymme kelin salliessa silloin tällöin niin hevosten kuin ratsastajienkin mielenvirkistykseksi.

Valmennustunnit normaalisti: 

  • Ma Karoliinan kouluvalmennukset klo 16-19
  • Ti Karoliina klo 15-17.30 , Jenni sovitusti
  •  Ke Jenni sovitusti
  • To Jenni ja Karoliina sovitusti
  • Pe Karoliinan estevalmennukset klo 16-20, Jenni sovitusti 

 

Heppailutunnit alle 9-vuotiaille ja muille kiinnostuneille

Heppailutunneilla tutustutaan hevoseen eläimenä ja harjoitellaan joka kerta ratsastuksen lisäksi päivän teeman mukaan jotain hevosiin liittyvää.  Tunneilla selviää vastaukset mm. seuraaviin kysymyksiin: Kuinka laitan hevosen kuntoon ratsastustunnille? Miten heppa kertoo mitä se ajattelee? Minkä rotuisia hevosia tallissa asuu? Mitä hepat syö? Talutetaanko hevosta kuin koiraa? Sopii hyvin perheen pienimmille ja muille innokkaille.

Heppailutuntien kesto on 60min ja tuntien sisältö on erilaista hevosten kanssa tapahtuvaa toimintaa ja oppimista tallin tavoille. Tunneilla kokeillaan ratsastusta, vikellystä sekä kärryajelua vaihtelevasti. Heppailuopena toimii Jenni.  Heppailu tulee varata erikseen / ilmoitetuille ajankohdille .

Heppailut sopivat noin 5-vuotiaasta eteenpäin kaikille lapsille. Vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan ja auttamaan tunneilla, mutta aivan lapsesta riippuen tämä ei ole välttämätöntä. Kypäriä on lainattavissa satulahuoneesta. Hinta heppailutunneille on 25e/kerta tai 230e/10x kortti. Varaukset ratsastuskoulun puhelimeen tai sähköpostiin!

Team Equillence

Haluatko ratsastaa tavoitteellisesti ja ehkä kilpaillakin? 

Team Equillence on suunnattu tavoitteellisille ratsastajille. Valitse edullisista pakettihinnoista sinulle sopivin (esim. 2x viikossa pienryhmätunti + 1 itsenäinen ratsastus viikossa) ja valmentaudu tavoitteellisesti ilman oman hevosen vaatimaa aikaa/rahaa. Tunnit pääsääntöisesti pienryhmissä, toki rästimään voi tulla normaaliryhmäänkin.

Valmennusryhmäläiset ratsastavat pääasiassa vakihevosilla, kuitenkin välillä muiltakin ratsuilta oppia saaden. Itsenäinen ratsastus lauantaisin mahdollistaa opitun soveltamista ja hevosen työskentelyn harjoittelua valvotusti mutta itsenäisesti. Team Equillencelaisille tarjoamme edullisemmin myös hevosten kisavuokrat, tiimivaatteet sekä osan oheispalveluistamme. Mahdollisuus osallistua tallin ulkopuolisiin kisoihin! Säännöllisesti kokouksia, joissa suunnitellaan tulevaa ja jaetaan kokemuksia. Pidämme jatkuvasti myös erilaisia teemailtoja esimerkiksi kisapaikalla toimimisesta, hevosen hoidosta ja valmentamisesta ym. Tarkoituksenamme on kasvattaa tiimiläisistä hevosten ehdoilla toimivia taitavia ratsastajia, jotka erottuvat edukseen niin tiedoiltaan kuin taidoiltaankin.

Tutustu tarkemmin tiimien toimintaan

Tuntilukujärjestys Syksy 2023

Syksyn 2023 tunnit
Päivitämme tuntitilannetta mahdollisimman usein. Varaukset Jennille p. 044-9755596 (miel. tekstarilla) tai ratsastuskoulu@equillence.fi

MA 
ope: KK
TI 
ope: KK
KE
ope: Jenni
TO 
ope:  JENNI
PE
ope: KK/ Jenni
LA SU
KLO 9.00-10.00 maneesin huolto maneesin huolto
KLO 15.00-16.00 joka päivä: mahdollisuus yksityistunteihin klo 9-15
KLO 16.00-17.00 Yksäreitä Tiimikoulu

(4) KK

KLO 17.00-18.00  Tiimikoulu

(4)KK

Täynnä !

    estetiimi 80-90cm

KK(4)

 
KLO 18.00-19.00 Tiimikoulu (4) KK

Täynnä !

    estetiimi 90-100cm

KK(4)

KLO 19-00-20.00   estetiimi 100cm+ (4)
KLO 20.00-21.00  
Vikellykset