Equillence Center Tavela

Tunnit ja kurssit

Ratsastuskoulussamme pyörii viikkotunnit kaikkina päivinä lauantaita lukuunottamatta. Lauantaisin pidämme yksityistunteja ja valmennuksia . Aloitamme uusia ryhmiä tarpeen mukaan, kysele siis rohkeasti!  Erilaisia tehopäiviä ja viikonloppukursseja löydät lisäksi tapahtumakalenteristamme. Tuntihinnat löydät hinnastostamme. Kaikki kyselyt ja varaukset Jennille ratsastuskoulun puhelimeen 044-9755596 (miel. tekstiviestillä!) tai sähköpostitse ratsastuskoulu@equillence.fi.

Tutustu tuntilukujärjestyksiin sivun alalaidassa. Kevätkausi on 2.1- 18.6.2023 ja kestoltaan yhteensä 24 viikkoa.

Meille ovat tervetulleita niin rennosti harrastavat kuin tavoitteellisesti valmentautuvatkin! Yhteistä kaikille ratsastajille on halu oppia lisää. Syksystä 2017 alkaen tehostimme vielä opetusta ja muutimme ryhmäkoot max. 6 ja 4 hengen ryhmiksi. Ryhmiä löytyy erilaisilla painotuksilla, valitse siis mieleisesi ryhmä. Estevalmennuksia myymme vain toisena viikkotuntina, muut ryhmät ovat avoimia kaikille! Maastossa käymme kelin salliessa silloin tällöin niin hevosten kuin ratsastajienkin mielenvirkistykseksi.

Eläkeläisille ja opiskelijoille myönnämme -10% alennuksen omaksi ryhmäksi kootusta tunnista, kerää siis oma ryhmä (väh. 3 henkeä) ja saatte alennusta!

Viikkotunnit normaalisti: 

  • ma, ti ja to klo 16-21
  • ke  16-21
  • pe klo 16-20
  • su klo (15.30)17-21

Yksityis- tai oman ryhmän tunteja mahdollista järjestää sovitusti viikkokohtaisesti!

Eri päivinä tarjolla eri opettajien tunteja

Meillä opettavat ammattivalmentaja Karoliina Kovanen (estevalmennukset,to& pe ja yksärit ), ratsastuksen ohjaaja ja Valmentaja 1 Riina Havunen ( ma ), rats.opettaja ja ohjaaja Jenni Antman-Ylinen ( ke ja to) ,  sekä rats.opettaja  Karoliina Mönkkönen (ti ja su) . Voit tutustua opettajiimme tarkemmin "Tilat ja henkilökunta"-sivulla.

Alkeiskurssi keväällä 2023 , avoin ilmoittautuminen

Aloitamme keväällä 2023  alkeiskurssin, joka on avoin sekä lapsille että aikuisille. Kurssi pidetään sunnuntaisin klo 15.30-17 ja sen kesto on aina 90min per kerta. Harjoittelemme yhdessä hevosen hoitoa, varustamista ja ratsastusta. Ratsastuksen osuus kasvaa tunneilla koko ajan hevostaitojen karttuessa. Kurssi aloitetaan heti kun riittävästi osallistujia ( 4hlöä)   (kurssille otetaan 6 henkeä). Kurssille voi osallistua kausikortilla 39,00e/krt tai ostaa 10 kortin hintaan 410e/krt. Alkeiskurssilaiset ovat vakuutettuja tallin puolesta.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset p. 044-9755596 (tekstarit) tai ratsastuskoulu@equillence.fi

Drive in -talutusratsastus ja ponisynttärit erillisestä varauksesta

Tervetuloa kokeilemaan ratsastusta, käytössä niin pikkuponeja lapsille kuin isojakin hevosia jos esimerkiksi iskä tahtoo kokeilla lajia!  Oma taluttaja hyvä olla mukana, tarvittaessa avustamme.  Kypärän ja turvaliivin saa lainaan paikan päältä. Hinta 10e /10min. Varaukset tallin nrosta 044-9755596

Järjestämme myös ponisynttäreitä ,joissa ohjelmassa voi olla ohjattua toimintaa mm. kepparirataa , ponitalutusta, hevosten hoitoa sekä vikellystä. Lisäksi pikkutallin sosiaalitila on käytettävissä mehu/kakkukahvitteluun sovitun ajan. Kyselyt mieluiten mailitse ratsastuskoulu@equillence.fi

 

Heppailutunnit alle 9-vuotiaille ja muille kiinnostuneille

Heppailutunneilla tutustutaan hevoseen eläimenä ja harjoitellaan joka kerta ratsastuksen lisäksi päivän teeman mukaan jotain hevosiin liittyvää.  Tunneilla selviää vastaukset mm. seuraaviin kysymyksiin: Kuinka laitan hevosen kuntoon ratsastustunnille? Miten heppa kertoo mitä se ajattelee? Minkä rotuisia hevosia tallissa asuu? Mitä hepat syö? Talutetaanko hevosta kuin koiraa? Sopii hyvin perheen pienimmille ja muille innokkaille.

Heppailutuntien kesto on 60min ja tuntien sisältö on erilaista hevosten kanssa tapahtuvaa toimintaa ja oppimista tallin tavoille. Tunneilla kokeillaan ratsastusta, vikellystä sekä kärryajelua vaihtelevasti. Heppailuopena toimii Jenni.  Heppailu tulee varata erikseen / ilmoitetuille ajankohdille .

Heppailut sopivat noin 5-vuotiaasta eteenpäin kaikille lapsille. Vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan ja auttamaan tunneilla, mutta aivan lapsesta riippuen tämä ei ole välttämätöntä. Kypäriä on lainattavissa satulahuoneesta. Hinta heppailutunneille on 25e/kerta tai 230e/10x kortti. Varaukset ratsastuskoulun puhelimeen tai sähköpostiin!

Team Equillence

Haluatko ratsastaa tavoitteellisesti ja ehkä kilpaillakin? 

Team Equillence on suunnattu tavoitteellisille ratsastajille. Valitse edullisista pakettihinnoista sinulle sopivin (esim. 2x viikossa pienryhmätunti + 1 itsenäinen ratsastus viikossa) ja valmentaudu tavoitteellisesti ilman oman hevosen vaatimaa aikaa/rahaa. Tunnit pääsääntöisesti pienryhmissä, toki rästimään voi tulla normaaliryhmäänkin.

Valmennusryhmäläiset ratsastavat pääasiassa vakihevosilla, kuitenkin välillä muiltakin ratsuilta oppia saaden. Itsenäinen ratsastus lauantaisin mahdollistaa opitun soveltamista ja hevosen työskentelyn harjoittelua valvotusti mutta itsenäisesti. Team Equillencelaisille tarjoamme edullisemmin myös hevosten kisavuokrat, tiimivaatteet sekä osan oheispalveluistamme. Mahdollisuus osallistua tallin ulkopuolisiin kisoihin! Säännöllisesti kokouksia, joissa suunnitellaan tulevaa ja jaetaan kokemuksia. Pidämme jatkuvasti myös erilaisia teemailtoja esimerkiksi kisapaikalla toimimisesta, hevosen hoidosta ja valmentamisesta ym. Tarkoituksenamme on kasvattaa tiimiläisistä hevosten ehdoilla toimivia taitavia ratsastajia, jotka erottuvat edukseen niin tiedoiltaan kuin taidoiltaankin.

Tutustu tarkemmin tiimien toimintaan

Tuntilukujärjestys Kevät 2023

Kevään 2023 tunnit
Päivitämme tuntitilannetta mahdollisimman usein. Varaukset Jennille p. 044-9755596 (miel. tekstarilla) tai ratsastuskoulu@equillence.fi

MA 
ope: RIINA
TI 
ope: Karoliina M/
KE
ope: Jenni
TO 
ope:  JENNI+KK
PE
ope: Karoliina K. / Jenni
LA SU
ope: Karoliina M.
KLO 9.00-10.00 maneesin huolto maneesin huolto
KLO 15.00-16.00 joka päivä: mahdollisuus yksityistunteihin
KLO 16.00-17.00 Lasten este /HeC (4) jatkokurssi (6) Kouluvalmennus

HeB/A

Karoliina K. (4)

Jatkokurssi ; arat,  Jenni KLO 15.30-17
alkeiskurssi (6)
KLO 17.00-18.00 heB yleis (4) Tiimi koulupain. (4)
HeB

 

heC-B yleis (6)

 

Yks.tunteja

 

estetiimi 80cm (4) KLO 14-18 valvotut itsenäiset ratsastukset jatkokurssi (6)

 

KLO 18.00-19.00 heC/B yleis (6) heB yleis (6)

 

minitiimi (4)

70-80cm

heB + estepain. (6) estetiimi 90cm (4) heC/heB estepain. (6)

 

KLO 19-00-20.00 heB yleis (6) heA koulup. (4)

 

heB/A yleis (6)

 

heB/heA koulup.(6)

 

estetiimi 100cm (4) heB/heA kouluvalm. (4)
KLO 20.00-21.00 heA kouluvalm. (4) Takaisin satulaan (4)

aikuiset

 

Yleis HeB

aikuiset

heA yleis (4)

 

Takaisin satulaan/ arat aikuiset (4)

 

Vikellykset