Equillence Center Tavela

Tapahtumakalenteri

Tutustu tuleviin valmennuksiin, kilpailuihin ja muihin tapahtumiin!
Lisätietoa ja ilmoittautumiset Karoliinalle p. 044-7211133 / kangasala@equillence.fi tai muille opettajille p. 044-9755596 / ratsastuskoulu@equillence.fi

MANEESIN KÄYTTÖKALENTERI – katso täältä päiväkohtaisesti! Kalenteriin saavat tehdä merkintöjä vain Equillence Center Tavelassa asuvat ratsukot.
Voit tarvittaessa aina tarkistaa Karoliinalta maneesin käyttötilanteen puhelimitse.

Maneesi avoinna 7.30-21.00

Tunnit pidetään säästä ja aiheesta riippuen maneesissa/kentällä, eli toinen on kokonaan käytettävissä muille asiakkaille. Maneesista on aina käytettävissä  pääty myös täysihoitoasiakkaillemme. Tuntien aikaan muiden ratsukoiden kulku maneesiin kentän päädystä, eikä omia valmennustunteja/ juoksutusta pikkupäädyssä (eli ratsastuskoulutuntien kanssa päällekkäin). Näin kaikki mahdumme ja viihdymme maneesikaudellakin ratsastamaan parhaalla mahdollisella tavalla!

Maneesimaksu ulkopuolisille ratsukoille on 15e/krt itsenäisesti tai 18e/krt ulkopuolisessa valmennuksessa (sis. Film Me kun laitteisto on toiminnassa) tai 80e/kk, kaikki maksut sis. alv. Maksut suoritetaan paikalla olevalle työntekijälle tasarahalla tai tilillemme Equillence Center Oy FI4717833000006077 välittömästi.

Muistathan aina siivota omat jälkesi ja ottaa muut huomioon toiminnassasi!

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Team Equillence ry seuravalmennus: Seppo Laine

18 syyskuun @ 11:00

40€

3-4 hlö ryhmässä Team Equillence ry:n jäsenille sisältyen jäsenyyteen TAI 40€, seuran ulkopuolisille 45€. Ilmoittautumiset ratsastusseura@equillence.fi

Tiedot

Päivämäärä:
18 syyskuun
Aika:
11:00
Hinta:
40€
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Team Equillence ry
Sähköposti:
ratsastusseura@eguillence.fi
Kotisivu:
www.equillence.fi/ratsastusseura

Tapahtumapaikka

Equillence Center Tavela
Tavelantie 15 A
36200 Kangasala, Suomi
+ Google Map