Team Equillence ry

Liity jäseneksi

Team Equillence ry on Suomen Ratsastajainliiton jäsenseuta. SRL:n jäsenseuran jäsenet voivat hyödyntää kaikkia SRL:n tarjoamia etuja.  Team Equillence ry:n jäsen voi valita seuran kolmesta jäsentasosta tavoitteitaan parhaiten palvelevan vaihtoehdon.

Jäsenyyden vaihtaminen kesken kauden ei ole mahdollista.

Näin liityt jäseneksi:

  1. Täytä sivun alaosassa olevan linkin välityksellä SRL:n jäsenhakemus
  2. Täytä sivun alaosassa oleva Team Equillencen jäsenhakemus, jonka kautta saat valita haluamasi jäsentason (perusjäsen, harrastaja tai kilparatsastaja)
  3. Saat kaksi laskua, joista toinen tulee Suomen Ratsastajainliitolta ja sisältää SRL osuuden jäsenmaksusta ja toinen on Team Equillencen jäsenmaksu, joka sisältää kattavat edut seuran jäsenille ja määrittyy valitsemasi jäsentason mukaisesti.

Lämpimästi tervetuloa osaksi uutta ja nuorekasta suomalaista ratsastusurheilua mullistavaa seuraa!

Team Equillence ry jäsentasot

Kannatusjäsen

Tue seuran toimintaa! Sisältää seuran avoimet tapahtumat ja edulliset seuratekstiilit. Ei sisällä SRL:n jäsenyyttä. Kannatusjäsenenä sinun ei tarvitse tehdä erikseen SRL:n jäsenhakemusta, vaan riittää että täytät seuran hakemuksen.

30 €

Juniori/Seniori

Perusjäsen

Sisältää SRL:n edut ja vakuutuksen, seuran avoimet tapahtumat ja alemmat kilpailumaksut seuran omissa kilpailuissa. Lisäksi edulliset hinnat seuran tekstiileistä.

75 / 80 €

Juniori/Seniori

Harrastaja

Sisältää SRL:n edut ja vakuutuksen, seuran avoimet tapahtumat ja alemmat kilpailumaksut seuran omissa kilpailuissa. Lisäksi 4 valittua seuravalmennusta vuodessa sekä edulliset hinnat seuratekstiileistä.

215 / 225 €

Juniori/Seniori

Kilpaurheilija

Sisältää SRL:n edut ja vakuutuksen, seuran avoimet tapahtumat ja alemmat kilpailumaksut seuran omissa kilpailuissa. Lisäksi 8 valittua seuravalmennusta vuodessa, tiimitakki ja edulliset hinnat muista seuran tekstiileistä sekä alennuksia seuran valmennusohjelmista.

470 / 480 €

Juniori/Seniori

 

Huom! Emme palauta käyttämättömistä valmennuskerroista aiheutuneita maksuja.

Tule mukaan nykyaikaiseen täyden palvelun ratsastusseuraan!