Equillence Center Tavela

Viikonloppuleirit

Tarjoamme laadukkaita ja kehuttuja viikonloppuleirejä aikuisille, jotka haluavat saada tehokasta opetusta ja nauttia laadukkaista puitteistamme. Viikonloppuleirille voi tulla perjantaista sunnuntaihin (3vrk) tai lauantaista sunnuntaihin (2vrk). Leiriläisiä otetaan kerrallaan 4-12 ja ratsastus tapahtuu osallistujamäärästä riippuen 3-6 hengen ryhmissä.

Leirin ratsastustunnit suunnitellaan ryhmän toiveiden mukaan, leiri voi olla esimerkiksi istunta- tai estepainotteinen. Ryhmän halutessa voidaan treenata monipuolisesti sekä esteitä että koulua samalla leirillä. Hyvällä säällä mahdollisuus harjumaastoon, kesäaikaan käytettävissä myös maastoesteet, nurmikenttä esteineen sekä uittoranta. Kaikilla leireillä aloitus- ja lopetuspalaveri, teoriaa leiriläisten toiveiden mukaan, sekä mahdollisuus oheisohjelmaan (esim. irtohypytys, hiihtoratsastus, vikellys). Mahdollisuus varata leirin yhteyteen myös esimerkiksi hierontaa tai hemmotteluhoitoja!

Kisaviikonloppuina mahdollisuus myös osallistua tallin harjoituskilpailuihin osana leirin ratsastuksia.

LEIRIT 2023

 

KAUDEN 2023 LEIRIT :

*26-28.5.2023  ESTEPAINOTTEINEN LEIRI,  teho estepaketti tasolle 60-90cm , monipuolisia esteharjoituksia sisällä ja ulkona

*21-23.7.2023 TAKAISIN SATULAAN /AIKUISTEN FIILISTELYLEIRI ; sinulle joka haluat hevosten kanssa rentoja elämyksiä !

Palautellaan mieliin istuntaa ,apujen käyttöä ja tutustutaan hevoseen eläimenä. Tasovaatimus jatko/alkeis.

*18-20.8.2023  ELOKUUN ELÄMYKSET -LEIRI ; maastoilua, uittoa, ruohokenttää ja treenailua tason mukaisesti sekä lauantaina upea WINE& RIDE -elämys maastoratsastus sekä viinitasting (+80e) . Tasovaatimus väh HeC

*8-10.9.2023 SYYSKUUN ELÄMYSLEIRI ; monipuolinen viikonloppu treenaillen ,maastoillen ja nauttien hevosista syksyn tuoksuissa . Tasovaatimus väh. HeC

*13-15.10.2023  TEHOKOULU LEIRI ; rataharjoittelua, kankien käyttöä ja istuntaharjoituksia. Tasovaatimus väh HeB

 

 

Mukaan otetaan 5-10 henkilöä ,ja leirin sisältö toteutetaan osallistujien tason ja toiveiden mukaisesti.

Tämän lisäksi voit koota oman ryhmäsi leirin näiden aikataulujen ulkopuolella !

Hinnat ja varaaminen

 • Pe-su päiväleirin (3vrk, 5h ratsastusta) hinta on 260,00e
 • La-su leirin (2vrk, 4h ratsastusta) 220,00e

Ryhmävaraajan etuna 7-10 hengen ryhmänä tuleville pe-su leiri hintaan 240,00e/hlö ja la-su leiri 210,00e/hlö. Ennakkovaraajan etuna edullisemmat hinnat voimassa myös yksittäisille varauksille, kun varaat leirisi vähintään 2kk etukäteen.

Pienryhmälisä jos leiriläisiä on vain 3-5 henkeä 40,00e/leiri/hlö tai jos isommalla leirillä haluatte pienryhmätunteja (esim. 12 hengen porukka jaetaan leiriläisten toiveesta kahden ryhmän sijasta kolmeen ryhmään) on lisähinta 5,00e/tunti/hlö.

Kaikki mainitut hinnat sisältävät arvonlisäveron. Leirimaksu kattaa ohjelmassa mainitut ratsastukset, teoriat sekä kahvit.

Varaa leirisi mahdollisimman hyvissä ajoin! Varaus on sitova ja mikäli joudut perumaan leirisi 14vrk ennen leirin aloitusajankohtaa tai lähempänä esim. sairastapauksen takia, emme palauta leirimaksua vaan leiri on käytettävissä toisena ajankohtana saman vuoden aikana.

Toivotamme sinut tervetulleeksi nauttimaan ja kehittymään kanssamme! Esitä toiveesi, niin räätälöimme leirin sinulle ja ystävillesi toiveidenne mukaan. Leirin painotuksesta ja ajankohdasta riippuen mahdollisuus sopia opettajasta/opettajista, sekä yhdistää leiriin ulkopuolisten valmentajien tunteja tai kotikisoja.

Yhteystiedot

Equillence Center Tavela
ratsastuskoulu@equillence.fi
p. 044-9755596 (puhelin aina jollain opettajistamme)

 

Majoitus

Leireillemme voi tulla päiväleirinä ilman majoitusta, omalla valitsemallasi majoituksella tai hotelli majoituksella yhteistyökumppaniltamme Kangasalan Place to Sleep - hotellilta . Leirihintamme ei siis sisällä majoitusta tai ruokailuja.  Mökki- tai huoneistomajoitus on hyvä vaihtoehto erityisesti omalla porukalla tulijoille, kasaa siis leiriläisryhmä ja sovitaan ajankohta vapaasti teidän tarpeidenne mukaan! Huoneistomajoituksesta voit kysyä lisää meiltä.

Hotellimajoitus sisältää aamiaisen sekä Kangasalan Kuohu- uimahallin käytön . Keskustan palvelut ovat aivan kulman takana käytettävissä . Hotellilta on noin 3 km:ä matkaa Tavelaan , bussi 40A kulkee tätä väliä säännöllisesti.
Varaus www.placetosleep.com -> Kangasala tai (09) 8566 7608

Tavelasta 2 kilometrin päässä sijaitseva viihtyisä ja hyvätasoinen Kuntoutumiskeskus Apila tarjoaa majoitusta leiriläisillemme mahdollisuuksien mukaan.

Apila sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä ja on kävelymatkan päässä tallilta. ApilaSpassa on mm. +30'C lämminvesiallas, kylmäallas ja hierovia suihkuja, ihana tapa rentoutua ratsastusten välissä! Käytössä on kahden hengen huoneet, lisämaksusta myös yhden hengen huoneet . Apilassa majoitukseen kuuluu aamupala, vapaa kuntosalin käyttö sekä uimavuorot.

Majoitus sisältää vain aamupalan, muita aterioita on ostettavissa lisäpalveluna. Minikeittiön varustukseen kuuluu jääkaappi, hella, vesipiste ja vesipannu/kattila. Lainattavissa on astioita ja mikro lisäksi.

Esimerkkiohjelma viikonlopulle

Perjantai

 • 17.00 Saapuminen
 • 17.30 Aloituspalaveri tallituvassa + kahvit
 • 19.00-20.00 Istuntapainotteinen koulutunti

Lauantai

 • (7.30-8.30 Aamu-uintimahdollisuus Apilassa majoittuvilla)
 • (7.30-9.00 Aamupala)
 • 10.30-12.00 Estetunti 90min
 • lounastauko
 • 14.30-15.30 teoriaa istunnan kehittämisestä + kahvit
 • 16.00-17.00 koulutunti kangilla/maasto
 • (19.00-20.00 iltauintimahdollisuus Apilassa majoittuvilla)
 • Illallinen ja ilta toiveiden mukaan (vapaata tai esimerkiksi vikellyskokeilu, irtohypytystä)

Sunnuntai

 • (7.30-8.30 Aamu-uintimahdollisuus Apilassa majoittuvilla)
 • (9.00-10.00 Aamupala)
 • (Huoneiden luovutus ja hotellilta lähtö)
 • 11.00-12.30 Estetunti 90min
 • 13.00 Loppupalaveri tallituvassa, palaute + kahvit

Esitäthän rohkeasti toiveesi erityisten oheisohjelmien sekä muiden suhteen! Toteutamme mielellämme erilaisia ideoita. Lisätunteja ratsastusta ostettavissa viikonlopusta riippuen, sovi opettajan kanssa.