Equillence Center Tavela

Ratsastuskoulu

Lucca2srlIlpo2

RATSASTUSKOULU jopa kansallisen tason kilpailemiseen asti

Tiloissamme toimii SRL:n hyväksymä ratsastuskoulu. Laadukas opetus, osaavat ja säännöllisesti läpiratsastetut hevoset sekä ponit, hyvä ilmapiiri! Loistavat puitteet ratsastukseen ja hyvät sosiaalitilat myös tuntiratsastajille. Kuuntelemme toiveitasi ja tarjoamme mahdollisuudet kehittyä eteenpäin. Team Equillence -tuntipaketit tarjolla enemmän harrastukseltaan haluaville. Otamme vastaan myös tilausryhmiä, erityisratsastajia ym. Lisäksi meillä on mahdollisuus harrastaa myös vikellystä.

Tarjolla myös viikonloppuleirejä aikuisille!

 

EQUILLENCE TEAM

Ratsastuskoululaisille tarjoamme  kausikortteina Team Equillence -tuntipaketteja, jotka sisältävät ohjattuja tunteja ja itsenäistä ratsastusta. Team-tuntipaketin voi ottaa aktiiviharrastaja ilman kilpailullisia tavotteita, mutta tiimiläisillä on mahdollisuus kilpailla myös ulkopuolisissa kisoissa. Ohjatut pienryhmätunnit kehittävät ratsastajaa, itsenäinen harjoittelu auttaa soveltamaan opittua käytäntöön ja lisäämään tunnetta ratsastuksessa, sekä tietysti lisää treenin määrää. Tiimiläisille tulossa erilaisia teemailtoja kiinnostavista aiheista ja mahdollisuus ostaa Equillence-vaatteita edullisemmin. Tarkoituksena on tarjota ratsastuksen parhaat puolet ilman oman hevosen hankintaa ja kasvattaa tiimiläisistä taitavia, hevosta ajattelevia ratsastajia. Yhdessä on myös kivempi harrastaa! Kysele lisää Oonalta ja lue lisää toiminnasta tiimin sivulta.

Oman hevosen kanssa tiimi sopii valmennusta, tukea ja yhdessä tekemisen meininkiä kaipaavalle kisaajalle. Toteutamme valmennus- ja kisasuunnitelmat, sekä -matkat yhdessä. Tämä on paitsi hauskempaa, myös edullisempaa. Tiimiläisen ei esimerkiksi tarvitse hankkia omaa kuljetuskalustoa. Ratsastavan lapsen vanhemmalle mahdollisuus jättää esimerkiksi kisareissujen toteutus meidän huoleksemme! Kysele lisää Karoliinalta.
vikellyskisat vikellyskisat2 vikellyskisat5

VIKELLYS

Tallillamme valmentautuu joukko vikeltäjiä valmentajansa Viivi Koivun johdolla. Vikellys on monipuolinen ja hauska laji, Team Equillencen vikeltäjistä osa myös kilpailee aktiivisesti aina maajoukkuetasolla asti! Vikellyskäytössä toimii tällä hetkellä ratsastuskoulusta Kaapo, Lucca ja Aaro sekä yksityinen Alma-tamma.
Halutessaan kenellä tahansa on mahdollista tulla kokeilemaan vikellystä tai aloittaa uusi harrastus! Vikeltäjät treenaavat ke klo 18-21 ja la klo 15.30-20 La klo 15.30-17.30 ryhmään uusien lajin kokelijoidenkin on mahdollista tulla mukaan! Kokeilukerran hinta 15e/krt. Tiedustelut Oonalta: ratsastuskoulu@equillence.fi

 

TILAUSRYHMÄT, ERITYISRATSASTAJAT YM.

Ratsastuskoulumme järjestää mielellään esimerkiksi koulujen liikuntakokeiluja ja tallivierailuja, työpaikkojen virkistyskäyntejä, polttariratsastuksia ym. Viihtymässä on käynyt eri ikäisiä koululaisryhmiä, työporukoita, sekä mm. jenkkifutis-kerhon miehet. Kysy rohkeasti niin sovitaan teille sopivin paketti!

Meillä on maneesissa ramppi terapia- tai vammairatsastuskäyttöön, sekä sopivia rauhallisia ratsuja käytettävissä. Mahdollisuus toteuttaa ratsastuksia oman ohjaajan tai tallin ratsastuksenopettajan kanssa.

tyky