Equillence Center Tavela

Palvelut

Kaksi yksityistallia, joissa yhteensä 15 karsinapaikkaa (7 ja 8 hevosta), joissa hyvä rauha yksityishevosille. Otamme vastaan myös oreja!

Talleissa oma satulahuone, WC, sosiaalitilat sekä kuivaushuone. Toinen talli remontoitu 2010 ja toinen 2014. Nykyaikaiset, siistit, EU-määräykset täyttävät pikkutallit.

Täysihoito molemmissa sisältää: ruokinta neljästi päivässä, turvekuivitus, esikuivattu erinomainen heinä, kaura, kivennäinen, suola, vesi, siivous kerran päivässä, tarhaus omissa tarhoissa vähintään 8h päivittäin, hiekkapohjaiset tarhat siivotaan päivittäin sulan maan aikana sekä vesi tarjolla (talvella juotto), loimitus (1kpl) ja suojitus. Kentän ja maneesin käyttö, maneesista aina pääty käytettävissä yksityisratsukoille. Lisämaksusta mahdollisuus kuivaheinään. Tulossa kävelykone tulevaisuudessa, kerran viikossa käyttö (45min) sisältyy tallivuokraan!

Meillä käy säännöllisesti hieromassa sekä MyFascia-käsittelyita antamassa alan asiantuntijat Tuulia Luomala ja Niina Virtanen. Kysy mahdollisia aikoja hevosellesi, koirallesi tai itsellesi!

Tutustu yksityishevospalveluiden hinnastoon täällä.

Ratsutus ja valmennus

Viikottain huippuvalmentajien valmennuksia este-, koulu- ja kenttäratsastuksessa. Meillä käy valmentamassa toiveiden ja aikataulujen mukaan mm. Christopher Wegelius, Sarah Sjöholm-Patience, Henrik Ehrnrooth  ja Seppo Laine. Valmennukset ovat avoimia Tavelan yksityis- ja ratsastuskouluhevosilla tuleville, sekä toki myös ulkopuolisille ratsuikoille. Lisää Facebook-sivuillamme sekä tapahtumakalenterissa!

Mahdollisuus liittyä Team Equillencen valmennus- ja kilpailuryhmään myös omalla hevosella!

Ratsutukset varsoista projekteihin ja aina kansallisen tason kilpailemiseen asti (kenttä, este ja koulu), kysy mm. sisäänratsastuspakettia. Karoliina K., Niitti, Jenni ja Karoliina M.  ovat kaikki käytettävissä ratsutuspalveluihin.