Equillence Center Tavela

Myyntihevoset

Ttutustu myyntihevosiimme Facebookissa sivullamme Equillence. Meillä on niin kotimaisia kuin kansainvälisiäkin kontakteja, joiden avulla voimme etsiä juuri sinulle sopivan hevosen jos sellaista ei löydy meiltä myynnistä juuri tällä hetkellä. Kysy rohkeasti lisätietoja Karoliinalta! Videot kaikista hevosista Youtubessa kanavalla Karoliina Kovanen.

 

NYT MYYNNISSÄ MM. :

 

Kaunis allround tamma harraste- ja kisakäyttöön

9v pvtamma Haura, ko HeA, re 110cm, säkä n 165cm. Rohkea ja jaksava tamma, joka on hyvin kiltti. Kisannut oppilaidemme kanssa esteitä ja koulua 2-tasolle, potkua myös kansallisiin, kenttään myös. Myydään ollessa turhan laadukas rats.kouluun, tekee koko ajan tunteja kuitenkin. Hp. 10 000 e sis. alv/tarjous

Raamikas koulutamma kansalliseen kouluratsastukseen vailla kotia

Krona "Ronalda" on 8-vuotias pv-tamma, säkä n 167cm. Kolme hienoa askellajia sekä hieno hyppy. Ko HeA, re 100-110 cm. Hyppää mielellään myös kaikki erikoisesteet. Helppo kaikissa hoitotoimenpiteissä ja maastossa.

Tässä tammassa yhdistyy miellyttävä luonne, laadukkuus sekä riittävä koko. Kilpaillut jonkin verran. Toiminut tähän mennessä harrastajien kanssa, joten ei vielä ole näyttänyt sitä mihin oikeasti pystyy.

Loistava hevonen esim. äiti tytär-ratsuksi, junnulle tai lapselle !
Hp 15 000 e sis alv

 

KAUNIS 10-VUOTIAS SH-RUUNA VINHATUURI PROJEKTIKSI 

Erikoisen värinen ja herkkäluonteinen sh-ruuna Tuuri etsii ratsukotia. Tuurilla on ravitausta, mutta sitä on ratsastettu jo jonkin aikaa niin kentällä, maneesissa kuin maastossakin. Hieno hyppy ja laukka, rohkea hevonen. Herkkä ja kuumuva, joten parhaiten soveltuu esim. este tai kenttähevosta etsivälle harraste-/kilparatsastajalle. Ei kesäihottumaa. Terve .

Tarvitsee vielä rauhallista perustyötä. Nyt n HeC, hypännyt 80cm esteitä ravissa ja laukassa. Ei kyttäile erikoisesteitä .

Kiltti ja turvallinen kaikissa hoitotoimenpiteissä. Reipas maastossa ,mutta kiltti ja peloton. Tässä hieno ja sielukas kaveri sellaista etsivälle ! Myydään tarjousten perusteella alkaen 4000e- >

 

 

 

 

MYYNNISSÄ MYÖS HEVOSAUTO 6-8 hevoselle miehistöhytillä! Vm. 2004 Iveco, ajettu n 420tkm, säännöllisesti huollettu, hyvät renkaat. Hp. 12 000 e sis alv

 

OTAMME VASTAAN MYYTÄVIÄ HEVOSIA ; PONIT YLI 135CM JA HEVOSET YLI 160CM. TERVETULLEITA OVAT ORIT , NUORET HEVOSET,SUOMENHEVOSET SEKÄ PROJEKTIT . LÄHETÄ HEVOSESI TIEDOT , VIDEO JA MAHDOLLISET TERVEYSTIEDOT KAROLIINALLE MIELUITEN WATSUPISSA , KIITOS.

TEEMME JOUSTAVIA JA EDULLISIA MYYNTITILISOPIMUKSIA , HEVOSTEN MYYNTIAIKA 1-3 KK.

Ota yhteyttä

044-7211133 / Karoliina Kovanen
kangasala@equillence.fi