Equillence Center Tavela

Myyntihevoset

Ttutustu myyntihevosiimme Facebookissa sivullamme Equillence. Meillä on niin kotimaisia kuin kansainvälisiäkin kontakteja, joiden avulla voimme etsiä juuri sinulle sopivan hevosen jos sellaista ei löydy meiltä myynnistä juuri tällä hetkellä. Kysy rohkeasti lisätietoja Karoliinalta! Videot kaikista hevosista Youtubessa kanavalla Karoliina Kovanen.

 

NYT MYYNNISSÄ MM. :

8-vuotias sh-tamma Taru Majami , säkä n 158cm

Herkkä ja omalla moottorilla varustettu suokkineiti , jarrut löytyy aina , toimii hyvin äänellä ja istunnalla . Omaa suuren miellyttämisen haluisen sydämen, tämä todella yrittää parhaansa ! Kiltti kaikissa hoitotoimenpiteissä sekä kuljettaa. Maastovarma . Tällä hetkellä n HeC- esteiden alkeet. Terve eikä kesäihottumaa. Tästä mukava ja rehellinen tamma mukavaan harrasteluun osaavammalle ratsastajalle !

Hinta 5500e sis marg veron

11v all round ruuna, säkä n 160cm, 11 000e (sis marg veron  ) MYYTY

Laadukas liikkeinen ja helppo hevonen amatöörille /ratsastuskouluun tai äiti/tytär ratsuksi. Turvallinen joka tilanteessa . Re 110 /120 , Ko HeA . Kilpaillut rataesteitä junnun kanssa . Hieno laukka ja hyppy, varovainen muttei spooky. Vetcheck tehty moitteitta.

10v all round tamma , säkä n 164cm, 11 000e /tarjous (sis marg veron) 

Erikoisen värinen herkkä ,mutta kiltti pinto tamma . Ko HeB/A+vaihdot  , re 90 cm . Kilpaillut lapsen kanssa pikkukisoja sekä ratsastettu myös aivan pikkulasten toimesta.  Kaikki hoitotoimenpiteet sujuvat moitteitta .Röngtenkuvattu ja vetcheck tehty moitteitta.

5v estetamma , säkä n 162cm, 15 000e  (sis marg veron) 

Laadukas ja turvallinen estetamma etsii kilpailevaa estekotia ! Kilpaillut nyt 110-luokkiin asti menestyksellä , valmis 120. Tästä näppärä ja nopea tamma ensi kauden NH-luokkiin. Soveltuu myös junnulle /amatöörille. Moitteettomat vetcheck ja röngtenit valmiina.

13-vuotias sh-ruuna , säkä 166cm , hinta 6000e 

Iso ja laadukas ruuna monenlaiseen harrasteluun. Ko HeC + pikku hypyt. Kiva hyppy sekä liikkeet. Menestyksekäs raviura takana, hyvä ajaa . Ratsastettu jo vuosia . Turvallinen hevonen amatöörille tai ratsastuskouluun. Toiminut myös terapiaratsuna. Tiettävästi terve. Maastovarma .

7-vuotias sh-ruuna , säkä 163cm , hinta 6000e

Herkkä ja laadukas ruuna vaikka suokkikarkelohin. Toimii istunnalla ja äänellä sekä omaa luonnostaan hyvän kokoamiskyvyn. Kolme hyvää askellajia. Laadukkaampaa kisapeliä etsivälle. Toimii maastossa ja kaikissa hoitoimenpiteissä moitteitta. Tiettävästi terve eikä kesäihottumaa .

OTAMME VASTAAN MYYTÄVIÄ HEVOSIA ; PONIT YLI 135CM JA HEVOSET YLI 160CM. TERVETULLEITA OVAT ORIT , NUORET HEVOSET,SUOMENHEVOSET SEKÄ PROJEKTIT . LÄHETÄ HEVOSESI TIEDOT , VIDEO JA MAHDOLLISET TERVEYSTIEDOT KAROLIINALLE MIELUITEN WATSUPISSA , KIITOS.

TEEMME JOUSTAVIA JA EDULLISIA MYYNTITILISOPIMUKSIA , HEVOSTEN MYYNTIAIKA 1-3 KK.

Ota yhteyttä

044-7211133 / Karoliina Kovanen
kangasala@equillence.fi