Equillence Center Tavela

Myyntihevoset

Ttutustu myyntihevosiimme Facebookissa sivullamme Equillence. Meillä on niin kotimaisia kuin kansainvälisiäkin kontakteja, joiden avulla voimme etsiä juuri sinulle sopivan hevosen jos sellaista ei löydy meiltä myynnistä juuri tällä hetkellä. Kysy rohkeasti lisätietoja Karoliinalta! Videot kaikista hevosista Youtubessa kanavalla Karoliina Kovanen.

 

NYT MYYNNISSÄ MM. :

 

Kaunis allround tamma harraste- ja kisakäyttöön

9v pvtamma Haura, ko HeA +vaihdot , re 110cm, säkä n 165cm. Rohkea ja jaksava tamma, joka on hyvin kiltti. Kisannut oppilaidemme kanssa esteitä ja koulua 2-tasolle, potkua myös kansallisiin, kenttään myös. Myydään ollessa turhan laadukas rats.kouluun, tekee koko ajan tunteja kuitenkin. Hp. 11 000 e sis. alv/tarjous

 

 

5-vuotias sh -tamma Tähen Liekki, säkä n 162cm

Kiltti ja tasainen lupaava nuori hevonen ,joka toimii moitteitta joka tilanteessa. Amatööri kodista ,ja sinne hyvin soveltuva. Kiva oma moottori ja kolme laadukasta askellajia, jotka riittänevät myös suokki kansallisiin koulupuolella. Nyt n HeC -tasoinen +esteiden alkeet, osoittaa sopivaa varovaisuutta puomeja kohtaan esteillä . Ei ravikilpailu taustaa. Tarhaa laumassa normaalin sähkölangan takana.   Toimii kaikissa hoitoimenpiteissä moitteita ja kulkee nätisti trailerissa / autossa.  Maastovarma. Terve eikä kesäihottumaa.

Hinta 7500e sis marg. veron .

8-vuotias sh-tamma Taru Majami , säkä n 158cm

Herkkä ja omalla moottorilla varustettu suokkineiti , jarrut löytyy aina , toimii hyvin myös äänellä ja istunnalla . Omaa suuren miellyttämisen haluisen sydämen, tämä todella yrittää parhaansa ! Kiltti kaikissa hoitotoimenpiteissä sekä kuljettaa. Maastovarma . Tällä hetkellä n HeC- esteiden alkeet. Terve eikä kesäihottumaa. Tästä mukava ja rehellinen tamma mukavaan harrasteluun!

Hinta 6000e sis marg veron

 

TULOSSA MYYNTIIN, seuraa Facea ja Youtubea ! 

 

11v all round ruuna, säkä n 160cm, 11 000e (sis marg veron  )

Laadukas liikkeinen ja helppo hevonen amatöörille /ratsastuskouluun tai äiti/tytär ratsuksi. Turvallinen joka tilanteessa . Re 110 /120 , Ko HeA . Kilpaillut rataesteitä junnun kanssa . Hieno laukka ja hyppy, varovainen muttei spooky. Vetcheck tehty moitteitta.

6v all round tamma , säkä n 164cm, 12 000e /tarjous (sis marg veron) 

Erikoisen värinen herkkä ,mutta kiltti pinto tamma . Ko HeA , re 100-110 cm . Kilpaillut amatöörin kanssa sekä ratsastettu myös aivan pikkulasten toimesta.  Röngtenkuvattu ja vetcheck tehty moitteitta.

5v estetamma , säkä n 162cm, 15 000e  (sis marg veron) 

Laadukas ja pippurinen estetamma etsii kilpailevaa estekotia ! Kilpaillut nyt 110-luokkiin asti menestyksellä , valmis 120. Tästä näppärä ja nopea tamma ensi kauden NH-luokkiin. Soveltuu myös junnulle /amatöörille. Moitteettomat vetcheck ja röngtenit valmiina.

8v esteruuna /all round , säkä n 170cm , 15 000e (sis marg veron )

Hieno liikkeinen ja hyppyinen ruuna ,jossa asuu laadukas aihio ehkä isompiinkin luokkiin .Kilpaillut amatöörin kanssa esteitä . Re 120 cm ,ko HeA. Ponnua varmasti ainakin 130-luokkiin. Kiltti ja rehellinen hevonen joka tilanteessa.  Moitteettomat vetcheck ja röngtenkuvat valmiina .

 

OTAMME VASTAAN MYYTÄVIÄ HEVOSIA ; PONIT YLI 135CM JA HEVOSET YLI 160CM. TERVETULLEITA OVAT ORIT , NUORET HEVOSET,SUOMENHEVOSET SEKÄ PROJEKTIT . LÄHETÄ HEVOSESI TIEDOT , VIDEO JA MAHDOLLISET TERVEYSTIEDOT KAROLIINALLE MIELUITEN WATSUPISSA , KIITOS.

TEEMME JOUSTAVIA JA EDULLISIA MYYNTITILISOPIMUKSIA , HEVOSTEN MYYNTIAIKA 1-3 KK.

Ota yhteyttä

044-7211133 / Karoliina Kovanen
kangasala@equillence.fi