Equillence Center Tavela

Joulun aika Tavelassa

JOULUN AIKA TAVELASSA 2018

Syyskausi päättyy su 23.12 ja kevätkausi alkaa keskiviikkona 2.1.18.
Hevosemme lomailevat ansaitusti pyhät ja välipäivät.

Tuntilukujärjestyksemme pysyy pitkälti samana ja kaikkien jatkavien ryhmien paikat pysyvät samoina. ILMOITA siis erikseen jos et aio jatkaa kevätkaudella!!
Tutustu myös uusiin tuntivaihtoehtoihin ja siirtyvien ryhmien osalta sovi Oonan kanssa sopivasta ryhmästä jatkossa. :) Kevätkaudella meillä opettavat Taina, Sami, Karoliina ja Jenni.

Lauantaina 22.12 tarjoamme kaikille asiakkaillemme ja heidän läheisilleen ilmaisen jouluratsastuksen klo 13.30-14.30! Maneesissa joulumusiikkia, glögitarjoilua sekä pientä purtavaa. Jouluratsastus tapahtuu ilman satulaa, hevosia vuorotellen. Kaikki halukkaat pääsevät ratsaille, pari hevosta käytettävissä satuloiden kanssa myös talutusratsastukseen (esim. perheenjäsenet!). Paikalle voi tulla n. klo 13, lista käytössä olevista hevosista löytyy ilmoitustaululta. Pukukoodina tonttulakki!

Jouluaattona sunnuntaina 24.12 joulumaasto hoitajille, tiimiläisille sekä halukkaille yksityishevosten omistajille klo 9.30 alkaen! Ilmoittaudu Oonalle sähköpostilla/tekstiviestillä! Tonttulakki tännekin päähän, myös hevosen koristaminen on sallittua ja jopa toivottavaa. :)

 

joulumaasto