Equillence Center Tavela

EC Tavela

Näkymä portilta tallille-001

TERVETULOA UUDEN AJAN RATSASTUSKOULUUN JA TÄYDEN PALVELUN TALLIIN!

 

Equillence Center Tavela sijaitsee aivan Kangasalan keskustan kupeessa ja vain 15 km:ä Tampereen keskustasta kauniissa kartanomiljöössä, jonka historia ulottuu aina 1500-luvulle. Nyt kaunis ympäristö on herätetty henkiin Equillencen tiimin voimin ja voimme tarjota jokaiselle hevosharrastajalle aivan uudenlaisen täyden palvelun tallin ratsastuskoulua ja yksityistalleja myöten.

Lisäpalveluina meiltä saa fysioterapiaa, hierontaa, akupunktiota, homeopatiaa sekä ratsutusta. Hyödynnä siis alan ammattilaisten tarjonta sekä sinun että hevosesi hyväksi!

Ratsastuskoulutoiminta Tavelassa jatkuu uusien innokkaiden vetäjien voimin. Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta opetusta, osaavat ja miellyttävät hevoset, hyvät puitteet sekä ennen kaikkea loistavan ilmapiirin. Toimintamme on suunnattu erityisesti tavoitteellisille junioreille sekä kaikentasoisille aikuisratsastajille, mutta tarjoamme myös muutaman lasten ryhmän. Perusryhmissämme ryhmäkoko on kohtuullinen 7 ratsukkoa ja tarjoamme myös paljon max. 5 ratsukon pienryhmätunteja. Kaikissa ryhmissä pääset ratsastamaan monipuolisesti: meillä kaikki ryhmät tekevät perustyöskentelyn lisäksi puomi- ja esteharjoituksia säännöllisesti, sekä pääsevät silloin tällöin maastoon. Pystyt myös hyödyntämään maneesin Film Me-kamerasysteemiä kehitystä seurataksesi. Kesäisin meillä on käytettävissä hevosten uittoranta, maastoesteitä sekä nurmikenttä. Tallimme on SRL:n hyväksymä ratsastuskoulu, jossa opetusta on saatavilla myös englanniksi.
Kauempaakin tulevalla aikuisratsastajalla on mahdollisuus tulla meille oppimaan ja nauttimaan olostaan viikonloppuleirien muodossa. Täydellinen hevosviikonloppu koostuu tehokkaista ratsastustunneista, hyvästä seurasta, rentoutumisesta majoituskumppanimme Kuntoutumiskeskus Apilan allasosastolla sekä esimerkiksi ravintolakäynnistä illalla!

Ratsastuskoulutuntien lisäksi tulemme järjestämme jatkuvasti ulkopuolisten valmentajien valmennuksia, harjoituskilpailuja koulussa ja esteissä, sekä mm. nuorten hevosten irtohypytystilaisuuksia. Ratsastuskoulun asiakkailla on myös mahdollisuus osallistua niin valmennus- kuin kilpailutoimintaankin!

 

Tervetuloa nauttimaan erinomaisista puitteista, osaavista opetushevosista, kannustavista opettajista, kattavasta palvelutarjonnasta sekä hyvästä ilmapiiristä.
Innostu oppimaan Equillence Center Tavelassa!

 

 

EQUILLENCE = EXCELLENCE IN EQUESTRIAN

In Equillence Center Tavela we have also possibility to learn riding in English! You’re always welcome to enjoy any of our weekly groups or you can book your own private lesson or lesson for your own group! Read more in english.

Ask more: 044-9755596 / Oona  or  ratsastuskoulu@equillence.fi

 

Get motivated, enjoy our excellent facilities, nice teachers and happy horses, ride in good company! Welcome to Equillence Center Tavela!

DSC_0235