KiddykisatKaapokisatSweetykisat

Tutustu tuleviin valmennuksiin, kilpailuihin ja muihin tapahtumiin!
Lisätietoa ja ilmoittautumiset Karoliinalle p. 044-7211133 / kangasala@equillence.fi tai muille opettajille p. 044-9755596 / ratsastuskoulu@equillence.fi.

MANEESIN KÄYTTÖKALENTERI – katso täältä päiväkohtaisesti!
Voit tarvittaessa aina tarkistaa Karoliinalta maneesin käyttötilanteen puhelimitse.

Tunnit pidetään säästä ja aiheesta riippuen maneesissa/kentällä, eli toinen on kokonaan käytettävissä muille asiakkaille. Maneesista aina käytettävissä  pääty myös täysihoitoasiakkaillemme. Tuntien aikaan muiden ratsukoiden kulku maneesiin kentän päädystä, eikä omia valmennustunteja/ juoksutusta pikkupäädyssä (eli ratsastuskoulutuntien kanssa päällekkäin). Näin kaikki mahdumme ja viihdymme maneesikaudellakin ratsastamaan parhaalla mahdollisella tavalla!

 

Ladataan tapahtumia

« Kaikki tapahtumat

Kouluharjoituskilpailut

tammikuu 21 @ 10:00 - 15:00

KUTSU
HARJOITUSKOULUKILPAILUT
SU 21.1 KLO 11.00 ALKAEN

– ratsasta vapaavalintainen lyhyen kouluradan ohjelma, tarvittaessa kahteen kertaan tuomaripalautteella ja parhaat prosentit palkitaan!
Tervetuloa kouluratsastuksen harjoituskilpailuihin Equillence Center Tavelaan. Mahdollisuus ratsastaa rata normaalisti kisasuorituksena, tai halutessasi siten että ratsastat radan ensin saaden suullisen palautteen ja hetken kuluttua uudestaan kilpailusuorituksena. Mahtava tilaisuus jännittäjille tai enemmän kokemusta kaipaaville!

Kilpailut ratsastetaan maneesissa lyhyellä radalla (20x40m). Verryttely maneesin päädyssä, sekä lyhyesti kisaradalla ryhmittäin. Kilpailuissa ruusuke- ja esinepalkinnot! Noudatamme SRL:n kilpailusääntöjä soveltuvilta osin. Kilpailuharjoituksissamme suojien ja raipan mukana pito radalla on sallittua. Ratsastuskouluhevoset osallistuvat opetusvarustuksissaan (ei kuitenkaan apuohjia). Kypärän käyttö on pakollista, muuten asu on vapaa.

Kilpailupaikalla toimii hyvin palveleva buffet.
Lähtömaksu 20e / rata tai 30e / harjoitus + rata maksetaan buffet-kansliaan ennen omaa starttia.

Ilmoittautuminen sähköpostilla ratsastuskoulu@equillence.fi tai tallin seinällä olevaan listaan kilpailua edeltävänä torstai-iltana 18.1 klo 21 mennessä. Muista mainita selkeästi valitsemasi kouluohjelma!! Lähtölistat julkaisemme viimeistään edeltävänä perjantaina!

Pidätämme oikeuden muutoksiin tarvittaessa.

Tiedustelut: Oona Pekkala p. 044 9755596 tai ratsastuskoulu@equillence.fi
Kilpailupaikan osoite: Tavelantie 15 A, 36200 Kangasala
Parkkeeraus: Hevosautot ja trailerit tallin puoleiseen parkkiin ennen Tavelan portteja (normaalisti asiakasparkkipaikka), tarvittaessa tallin pihaan jos muuten ahdasta (parkkeerattava järkevästi!).

Tervetuloa!

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
21.01.2018
Time:
10:00 - 15:00