Equillence Center Tavela

Tapahtumakalenteri

Tutustu tuleviin valmennuksiin, kilpailuihin ja muihin tapahtumiin!
Lisätietoa ja ilmoittautumiset Karoliinalle p. 044-7211133 / kangasala@equillence.fi tai muille opettajille p. 044-9755596 / ratsastuskoulu@equillence.fi

MANEESIN KÄYTTÖKALENTERI – katso täältä päiväkohtaisesti! Kalenteriin saavat tehdä merkintöjä vain Equillence Center Tavelassa asuvat ratsukot.
Voit tarvittaessa aina tarkistaa Karoliinalta maneesin käyttötilanteen puhelimitse.

Maneesi avoinna 7.30-21.00

Tunnit pidetään säästä ja aiheesta riippuen maneesissa/kentällä, eli toinen on kokonaan käytettävissä muille asiakkaille. Maneesista on aina käytettävissä  pääty myös täysihoitoasiakkaillemme. Tuntien aikaan muiden ratsukoiden kulku maneesiin kentän päädystä, eikä omia valmennustunteja/ juoksutusta pikkupäädyssä (eli ratsastuskoulutuntien kanssa päällekkäin). Näin kaikki mahdumme ja viihdymme maneesikaudellakin ratsastamaan parhaalla mahdollisella tavalla!

Maneesimaksu ulkopuolisille ratsukoille on 15e/krt itsenäisesti tai 18e/krt ulkopuolisessa valmennuksessa (sis. Film Me kun laitteisto on toiminnassa) tai 80e/kk, kaikki maksut sis. alv. Maksut suoritetaan paikalla olevalle työntekijälle tasarahalla tai tilillemme Equillence Center Oy FI4717833000006077 välittömästi.

Muistathan aina siivota omat jälkesi ja ottaa muut huomioon toiminnassasi!

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Harjoituskoulukisat

helmikuu 17 @ 10:00 - 15:00

KUTSU

HARJOITUSKOULUKILPAILUT
SU 17.2.19 KLO 11.00 ALKAEN

– ratsasta vapaavalintainen lyhyen kouluradan ohjelma, tarvittaessa kahteen kertaan tuomaripalautteella ja parhaat prosentit palkitaan!

Tervetuloa kouluratsastuksen harjoituskilpailuihin Equillence Center Tavelaan. Mahdollisuus ratsastaa rata normaalisti kisasuorituksena, tai halutessasi siten että ratsastat radan ensin saaden suullisen palautteen ja hetken kuluttua uudestaan kilpailusuorituksena. Mahtava tilaisuus jännittäjille tai enemmän kokemusta kaipaaville!

Kilpailut ratsastetaan maneesissa lyhyellä radalla (B 20x40m). Verryttely maneesin päädyssä, sekä lyhyesti kisaradalla ryhmittäin. Kilpailuissa ruusuke- ja esinepalkinnot! Noudatamme SRL:n kilpailusääntöjä soveltuvilta osin. Kilpailuharjoituksissamme suojien ja raipan mukana pito radalla on sallittua. Ratsastuskouluhevoset osallistuvat opetusvarustuksissaan (ei kuitenkaan apuohjia). Kypärän käyttö on pakollista, muuten asu on vapaa.

Kilpailupaikalla toimii hyvin palveleva buffet.
Lähtömaksu 20e / rata tai 30e / harjoitus + rata maksetaan buffet-kansliaan ennen omaa starttia.

Ilmoittautuminen sähköpostilla ratsastuskoulu@equillence.fi tai tallin seinällä olevaan listaan kilpailua edeltävänä torstai-iltana 14.2 klo 21 mennessä. Muista mainita selkeästi valitsemasi kouluohjelma ja haluatko ratsastaa harjoitusradan alle!! Lähtölistat julkaisemme perjantaina!

Pidätämme oikeuden muutoksiin tarvittaessa.

Tiedustelut: Oona Pekkala p. 044 9755596 tai ratsastuskoulu@equillence.fi
Kilpailupaikan osoite: Tavelantie 15 A, 36200 Kangasala
Parkkeeraus: Hevosautot ja trailerit tallin puoleiseen parkkiin ennen Tavelan portteja (normaalisti asiakasparkkipaikka), tarvittaessa tallin pihaan jos muuten ahdasta (parkkeerattava järkevästi!).

Tervetuloa!

Tiedot

Päivämäärä:
helmikuu 17
Aika:
10:00 - 15:00