AIKUISTEN VIIKONLOPPULEIRIT TAVELASSA

Tarjoamme laadukkaita ja kehuttuja viikonloppuleirejä aikuisille, jotka haluavat saada tehokasta opetusta ja nauttia laadukkaista puitteistamme. Viikonloppuleirille voi tulla perjantaista sunnuntaihin (3vrk) tai lauantaista sunnuntaihin (2vrk). Leiriläisiä otetaan kerrallaan 4-12 ja ratsastus tapahtuu osallistujamäärästä riippuen 3-6 hengen ryhmissä. Leirin ratsastustunnit suunnitellaan ryhmän toiveiden mukaan, leiri voi olla esimerkiksi istunta- tai estepainotteinen. Leirien opettajana toimii pääsääntöisesti Oona Pekkala. Ryhmän halutessa voidaan treenata monipuolisesti sekä esteitä että koulua samalla leirillä. Hyvällä säällä mahdollisuus harjumaastoon, kesäaikaan käytettävissä myös maastoesteet, nurmikenttä esteineen sekä uittoranta. Kaikilla leireillä aloitus- ja lopetuspalaveri, teoriaa leiriläisten toiveiden mukaan, sekä mahdollisuus oheisohjelmaan (esim. irtohypytys, hiihtoratsastus, vikellys). Mahdollisuus varata leirin yhteyteen myös esimerkiksi hierontaa tai hemmotteluhoitoja! Kisaviikonloppuina mahdollisuus myös osallistua tallin harjoituskilpailuihin osana leirin ratsastuksia.

Leirihinta sisältää ratsastustuntien vapaan kuvaamisen Film Me-kamerajärjestelmällämme maneesissa, jokainen leiriläinen saa oman rannekkeen käyttöönsä leirin ajaksi. Videot ovat katsottavissa rannekkeen tililtä ja ne voi sieltä halutessaan tallentaa, julkaista jne.

Puhelimesta 171114 198Puhelimesta 171114 119loppukäynnit


Leiriajankohdat vuodelle 2017 Apilan majoituksella, tulossa vielä:

VIIKONLOPPULEIRIT (pe-su tai la-su oman valinnan mukaan)

– marraskuu 17-19.11 – hyvin tilaa vielä!

 

Majoitus

Leiriläiset majoittuvat Tavelasta 2 kilometrin päässä sijaitsevassa viihtyisässä ja hyvätasoisessa Kuntoutumiskeskus Apilan hotellissa. Apila sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä ja on kävelymatkan päässä tallilta. ApilaSpassa on mm. +30c lämminvesiallas, kylmäallas ja hierovia suihkuja, ihana tapa rentoutua ratsastusten välissä!
Käytössä on 2 hengen huoneet solumajoituksessa, joissa kahden huoneen asukkailla on yhteinen wc, suihku sekä minikeittiö käytettävissään. Apilassa majoitukseen kuuluu aamupala, vapaa kuntosalin käyttö sekä uimavuorot.
Majoitus sisältää vain aamupalan. Tarjoamme tallilla kahvit ohjelman mukaisesti, mutta muuten ruokailut voi omatoimisesti nauttia keskustan ravintoloissa, kokkailla itse minikeittiössä tai ostaa lisäpalveluna Apilasta. Minikeittiön varustukseen kuuluu jääkaappi, hella, vesipiste ja vesipannu/kattila. Lainattavissa astioita ja mikro lisäksi.

Selvitämme parhaillamme muita majoitusmahdollisuuksia myös muille viikonlopuille. Mökki- tai huoneistomajoitus on hyvä vaihtoehto erityisesti omalla porukalla tulijoille, kasaa siis leiriläisryhmä ja sovitaan ajankohta vapaasti teidän tarpeidenne mukaan!

aula4_websatulahuone2m_allas

Esimerkkiohjelma viikonlopulle (suuntaa antava)

PERJANTAI

17.00-19.00  saapuminen
19.00  aloituspalaveri tallituvassa + kahvit
20.30-21.30  istuntapainotteinen koulutunti

LAUANTAI

(7.30-8.30 aamu-uintimahdollisuus)
7.30-9.00  aamupala
11.00-12.00 estetunti
aikaa lounastaa
14.30-15.30 teoriaa istunnan kehittämisestä + kahvit
16.00-17.00 koulutunti kangilla/maasto
19.00-20.00 iltauintimahdollisuus
illallinen ja ilta toiveiden mukaan (vapaata tai esimerkiksi vikellyskokeilu, irtohypytystä)

SUNNUNTAI

7.30-8.30 aamu-uintimahdollisuus
9.00-10.00 aamupala
huoneiden luovutus ja hotellilta lähtö
11.00-13.00 tuplatunti esteitä
13.30 loppupalaveri tallituvassa, palaute + kahvit
Kuntoutumiskeskus Apilan hyvin varusteltu kuntosali on vapaasti käytettävissä koko majoittumisen ajan. Lainattavissa myös polkupyöriä tallille kulkua varten, kysy vastaanotosta! Lisätunteja ratsastusta ostettavissa viikonlopusta riippuen, sovi opettajan kanssa.

Esitäthän rohkeasti toiveesi erityisten oheisohjelmien sekä muiden suhteen! Toteutamme mielellämme erilaisia ideoita.

ruohokenttäPuhelimesta 171114 121kenttä


Hinnasto ja varaaminen

Pe-su leirin (3vrk, 5h ratsastusta) hinta on 270e, la-su leirin (2vrk, 4h ratsastusta) 200e .  Nämä hinnat ovat voimassa Apila-majoituksella, jolloin aamupala ja kahvit kuuluvat pakettiin, muut ruokailut omakustanteisesti. Kysy tarvittaessa muiden majoitusvaihtoehtojen hintoja! Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Ryhmävaraajan etuna 7-10 hengen ryhmänä tuleville pe-su leiri hintaan 250e ja la-su leiri 180e.
ENNAKKOVARAAJAN ETUNA NÄMÄ EDULLISEMMAT HINNAT VOIMASSA MYÖS YKSITTÄISILLE VARAUKSILLE, KUN VARAAT LEIRISI VÄH. 2KK ETUKÄTEEN!

Pienryhmälisä jos leiriläisiä on vain 3-5 henkeä 30e/leiri/hlö tai jos isommalla leirillä haluatte pienryhmätunteja (esim. 12 hengen porukka jaetaan leiriläisten toiveesta kahden ryhmän sijasta kolmeen ryhmään) on lisähinta 5e/tunti/hlö.

Varaa leirisi mahdollisimman hyvissä ajoin! Varaus on sitova ja leirimaksun eräpäivä on 2 viikkoa ennen leirin alkamista.

Toivotamme sinut tervetulleeksi nauttimaan ja kehittymään kanssamme! Esitä toiveesi, niin räätälöimme leirin sinulle ja ystävillesi toiveidenne mukaan. Leirin painotuksesta ja ajankohdasta riippuen mahdollisuus sopia opettajasta/opettajista, sekä yhdistää leiriin ulkopuolisten valmentajien tunteja tai kotikisoja.

 

Equillence Center Tavela
Oona Pekkala, ratsastuksenopettaja
ratsastuskoulu@equillence.fi
p. 044-9755596 (puhelin aina jollain opettajistamme)

Yhteistyössä Kuntoutumiskeskus Apila

Apila-logo