tiimiläiset y11 s12

Team Equillence koostuu joukosta lahjakkaita ratsastajia, joita yhdistää halu kehittyä ja yhdessä tekemisen ilo. Team kisailee lähiseudun kilpailuissa, välillä käydään kauempanakin ja yksi tavoite ovat aina vuotuiset ratsastuskouluoppilaiden mestaruudet. Meillä on mahdollisuus kisata aina kansallisella tasolla asti! Lisäksi Team Equillencella on oma vikellysjoukkueensa, jonka jäseniä kilpailee aktiivisesti aina kansvainvälisellä tasolla asti.

Kysy halutessasi mahdollisuutta liittyä tiimiin Oonalta/Karoliinalta (ratsastuskoulu@equillence.fi). Jatkossakin tiimiin on mahdollista päästä kun vapaita paikkoja tulee.

Päivitämme tiimiläisten kuulumisia ja tuloksia Facebook-sivullemme.

tytöt

Sanni & Kaapo, Riia & Lucca sekä Iida & Kiddy

 

TIIMILÄISET ESITTÄYTYVÄT…

 

Finaal2 Finaal3Finaal

Evi Kulmala – Valentine’s Day

Olen Evi Kulmala ja harrastanut ratsastusta noin 8 vuotta. Aloitin noin 6 vuotiaana talutustunneilla. Olen päässyt ratsastamaan monilla erilaisilla hevosilla, erilaisten opettajien tunneilla jotka ovat auttaneet minua paljon ratsastuksessa. Kilpailemaan aloitin viime vuonna seuraluokissa lähinnä esteitä ja tähän mennessä olen ollut yksissä koulukilpailuissa. Menestystäkin on tullut muutamissa estekisoissa. Tavoitteeni on kehittyä ratsastajana este- ja koulupuolella kansalliselle tasolle asti. Kisasin pari vuotta Finaalin kanssa, nyt treenaan Viivi nimisellä hevosella ja yritämme päästä mahdollisimman moniin ulkopuolisiin kilpailuihin. :)

 

 

ip1IidajaFella

Iida Tuomi – Holböllgårds Felantine

Moikka! Olen Iida Tuomi. Olen ratsastanut 5 vuotta, joista 2 viimeisintä vuotta olen kisannut aktiivisesti esteitä seura-ja aluetasolla. Olen todella omistautunut ratsastukselle ja vietän mielelläni paljon aikaa tallilla hevosten parissa. Haluan kehittyä mahdollisimman hyväksi ja monipuoliseksi ratsastajaksi. Tällä hetkellä treenailen Fellan kanssa :)

 

 

 

vikellysteam2vikellyslogovikellysteam

Vikellysjoukkue 

Team Equillencen vikeltäjät kilpailevat niin yksin-, pari- kuin joukkuevikellyksessäkin. Mukana on iloinen ja kovaääninen joukko 8-17-vuotiaita tyttöjä, joista useimmat harrastavat vikellyksen lisäksi ratsastusta. Monella on myös taustaa voimistelullisista lajeista. Teamin vikeltäjiä kilpailee käyntiluokista aina A-tasolle saakka ja joukossa on jo useampi maajoukkuetasolle noussuttakin vikeltäjää! Vikellyksessä laukkahevosina toimivat ratsastuskoulun Al Capone IV eli Kaapo, aloittelevana uutena laukkahevosena Lucca Ask sekä Oona-opettajan oma Atterupgaards Marlene II eli Alma. Käyntivikeltäjien kumppani on ratsastuskoulun Aroonis eli Aaro. Vikeltäjiä valmentaa Viivi Aaltovesi, joka on enemmän tai vähemmän omistautunut vikellykselle, ensin kilpaillen ja sitten valmentaen, viimeiset 12 vuotta. Viivin mietteitä vikellyksestä voit seurata hänen blogistaan!

 
Esittely tulossa vielä…


Anna-Maria Arola – Al Capone IV
Virpi Kurhela – Al Capone IV
Marja Laakso – Chiqita II
Elina Jaatinen – Charistina
Tea Räsänen – Smiling Nikita
Taika Ropanen – Wado
Heidi Kulo – Vieskerin Vinha
Aino Hyvärinen – Chiqita II