Myyntihevoset

Alla esitelty tällä hetkellä myynnissä olevat hevosemme. Meillä on niin kotimaisia kuin kansainvälisiäkin kontakteja, joiden avulla voimme etsiä juuri sinulle sopivan hevosen jos sellaista ei löydy meiltä myynnistä juuri tällä hetkellä. Kysy rohkeasti lisätietoja Karoliinalta! Videot kaikista hevosista Youtubessa kanavalla Karoliina Kovanen. Tämän sivun kaikki hevoset kokeiltavissa Kangasalla.

Ota yhteyttä

044-7211133 / Karoliina Kovanen
kangasala@equillence.fi

KWPN-ruuna / 2008 / 165cm

Hollantilainen ruuna, syntynyt 2008. Säkäkorkeus noin 165cm. Hieno sukuinen (Indorado – Irco Polo) hevonen laadukkaaseen käyttöön! Kolme hyvää askellajia sekä hieno varovainen hyppy. Koulutustaso 130/140cm ja Helppo A/Vaativa B, startattu myös pari heA-luokkaa yli 65% tuloksin. Voisi sopia myös kenttään.

Rohkea ja omalla moottorilla toimiva hevonen myös junnulle/nuorelle. Ei kyttäile esteitä eikä ole turhan tarkka lähestymisistä.

Terve ja kisakunnossa, rtg-kuvat 9/2016.

Hinta: 25 000€

Kahden hevosen traileri / Humbaur Balios 2400kg

Humbaur Balios 2400kg kokonaismassalla, joten mahtuu isotkin hepat laillisesti kyytiin. Satulakaappi, jossa telineet kahdelle satulalle ja suitsille, ruokintapöytä, ALKO-alusta . Erittäin laadukas saksalainen traileri, meillä ollut käytössä vastaava jo kolme vuotta ja toiminut äärimmäisen hyvin!

Maahantuojan tietoa trailerista
Humbaur Balios on kahden hevosen tilava, vankkarakenteinen ja turvallinen vaunu. Seinämateriaali on 18mm musta muovipäällysteinen ja UV-suojattu suomalainen vanerilevy. Lattia on 21mm vanerilevyä johon vulkanoidaan 8mm paksu kumimatto liukumattomalla pinnalla. Maton reunat tiivistetään vielä lattian/seinän rajaan. EquiSpace® konseptin mukaisen sisätilan mitat ovat pituus 316, leveys 171 ja korkeus 236cm. Tilavasta oviaukosta on hevosen helppo kulkea. Katon materiaali on polyesteri, joka ainoana hevostrailereista on myös sisäpinnaltaan täysin sileä, joten sisäkatto on hygieeninen sekä helppo puhdistaa.

Satulakaapillisessa mallissa on lukittavassa tilassa kahdelle satulalle sekä suitsille telineet sekä irrotettavat syöttökaukalot pidikkein ja lisäksi ovessa peili. Satulakaapin ovi pysyy auki turvallisesti kaasujousen avulla. Kulku kaapin puoleisesta karsinasta ovelle onnistuu edelleen hyvin riittävän pituuden ansiosta. Ovien tuotannossa ja asennuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota tiiveyteen, ja lukitus tapahtuu kolmella salvalla.

Karsinan koko on säädettävissä pituus ja korkeussuunnassa pehmustetuin puomein. Ulkopuolinen paniikkivapautus on yksinkertainen käyttää ja mahdollisen tarpeen jälkeen nopeasti takaisin koottavissa. Sisävalo on vakiovaruste, samoin kuin 5-suuntaan säädettävät tummennetut ikkunat. Suomeen tuotavissa malleissa on vakiona automaatisesti kelautuva vedoton takapressu, lisäksi mahdollista saada Windshot-kesäpressu. Karsinan väliseinä on pikalukittava sekä käännettävissä lastauksen helpottamiseksi.

Humbaur on saksalainen valmistaja, jolla on perävaunujen omasta valmistuksesta yli 30-vuoden kokemus. Tällä hetkellä konserni valmistaa noin 60.000 yksikköä vuodessa. Humbaur on Euroopan suosituimpien hevostrailereiden joukossa joka maassa, ja Saksassa suosituin.