MYYTÄVÄT HEVOSEMME

 

Kysy rohkeasti lisätietoja Karoliinalta ! Videot kaikista hevosista Youtubessa kanavalla Karoliina Kovanen. Kaikki kokeiltavissa Kangasalla.

Yht.tiedot:

044-7211133/ Karoliina

kangasala@equillence.fi

www.equillence.fi

 

 

Gp-tason hevonen junnulle /nuorelle!


Picacha s 2006, säkä n 175cm, i. Picachu chin de Muze (nuorten hevosten MM-voittaja !!) ei. Dinaar. Re 130-140 , ko VaB


Tässä voittajahevonen nuorten GP/SM, junnujen sarjat, SM ym. Kisannut vajaa 3v kanssani kaikki Suomen kisakentät sijoittuen/voittaen lähes joka luokassa mihin osallistunut, mm. SM-joukkue pronssi 2015, aluemitaleita ym. Hypätty Turun Maljat, Ypäjällä kaikki derbyesteet, vesihaudat, pieniä maastoesteitä ym. Kisannut paljon 120-135-luokissa. Myös kouluratsastukseen kansalliselle tasolle.
Maastoillaan viikoittain, menee järveen, kulkee autossa /traikussa. Tarhaa yksin /kaverin kanssa . Todella kiltti hevonen kaikessa. Opettanut ja vienyt mua paljon eteenpäin. Wegelius, Fagerström, Daan Nannig ja H. Ehrnrooth valmentaneet meitä (kysy mielipide halutessasi).
Myydään tavoitteelliseen, kisaavaan kotiin! Kuvattu ja tarkastettu mulle tullessa 3v sitten, ei mitään löydöksiä. Täysin kilpailukunnossa. Varsonut kerran.

 

Hp. 25 000e/tarjous

Picacha

 

 

 

Laadukas FWB-ori

Iso ja näyttävä FWB-ori (ruunaus sovittavissa kauppaan halutessaan) ,s 2010. Säkä n 178cm . Suku Quasto-Cantus-Landgraf.

Kolme hyvää askellajia ,erittäin miellyttävä ratsastaa. Aina yrittää parhaansa. Kisattu niin esteillä kuin koulussa aktiivisesti ,viimeksi Ypäjällä nh-luokka maaliskuussa. Käyttäytyy joka tilanteessa erittäin asiallisesti ja rauhallisesti. Ko nyt HeA / VaB ,re 100-110. Tämä riittää helposti Suomen 130-140 -tasolle tulevaisuudessa kun saa tarvittavan voiman.
Hyppää muurit, vesihaudan, vesiesteet ym.

Tässä hieno liikkeinen hevonen laadukkaaseen harrastamiseen ja kilpailemiseen !

Terve ja kisakunnossa. Röntgenkuvattu puhtain kuvin kolme vuotta sitten.
Hevonen kokeiltavissa Kangasalla.

Hp. 18 000e /tarjous, vaihdossa huomioidaan ratsastuskouluun sopiva hevonen (ikä 7-12v, sk 165-> ) TARJOA ROHKEASTI JOS KIINNOSTAA!

Väiski

 

 

 

All round ruuna

s. 2008 , sk n 165cm. Hieno sukuinen (Indorado -Irco Polo) hevonen laadukkaaseen käyttöön! Kolme hyvää askellajia sekä hieno varovainen hyppy. Kisattu 110-120 luokkia nyt, kesällä 130 no problem. Ko HeA. Myös kenttään ja kouluun sopiva.

Rohkea ja omalla moottorilla toimiva hevonen myös junnulle /nuorelle. Ei kyttäile esteitä eikä ole turhan tarkka lähestymisistä.

Terve ja kisakunnossa, rtg-kuvat 9/2016.

Hp. 20 000e /tarjous

686294b81b9b806bd82a6f5f6008f343

 

 

 

 

MYYDÄÄN UUSI 2-HEV TRAILERI
Humbaur Balios 2400kg kokonaismassalla, joten mahtuu isotkin hepat laillisesti kyytiin :) Satulakaappi, jossa telineet kahdelle satulalle ja suitsille, ruokintapöytä , ALKO-alusta . Erittäin laadukas saksalainen traileri, meillä ollut vastaava 3v ja toiminut äärimmäisen hyvin !
Tässä maahantuojan infoa ko. trailerista:
Humbaur Balios on kahden hevosen tilava, vankkarakenteinen ja turvallinen vaunu. Seinämateriaali on 18mm musta muovipäällysteinen ja UV-suojattu suomalainen vanerilevy. Lattia on 21mm vanerilevyä johon vulkanoidaan 8mm paksu kumimatto liukumattomalla pinnalla. Maton reunat tiivistetään vielä lattian/seinän rajaan. EquiSpace® konseptin mukaisen sisätilan mitat ovat pituus 316, leveys 171 ja korkeus 236cm. Tilavasta oviaukosta on hevosen helppo kulkea. Katon materiaali on polyesteri, joka ainoana hevostrailereista on myös sisäpinnaltaan täysin sileä, joten sisäkatto on hygieeninen sekä helppo puhdistaa.
Satulakaapillisessa mallissa on lukittavassa tilassa kahdelle satulalle sekä suitsille telineet sekä irrotettavat syöttökaukalot pidikkein ja lisäksi ovessa peili. Satulakaapin ovi pysyy auki turvallisesti kaasujousen avulla. Kulku kaapin puoleisesta karsinasta ovelle onnistuu edelleen hyvin riittävän pituuden ansiosta. Ovien tuotannossa ja asennuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota tiiveyteen, ja lukitus tapahtuu kolmella salvalla.
Karsinan koko on säädettävissä pituus ja korkeussuunnassa pehmustetuin puomein. Ulkopuolinen paniikkivapautus on yksinkertainen käyttää ja mahdollisen tarpeen jälkeen nopeasti takaisin koottavissa. Sisävalo on vakiovaruste, samoin kuin 5-suuntaan säädettävät tummennetut ikkunat. Suomeen tuotavissa malleissa on vakiona automaatisesti kelautuva vedoton takapressu, lisäksi mahdollista saada Windshot-kesäpressu. Karsinan väliseinä on pikalukittava sekä käännettävissä lastauksen helpottamiseksi.
Humbaur on saksalainen valmistaja, jolla on perävaunujen omasta valmistuksesta yli 30-vuoden kokemus. Tällä hetkellä konserni valmistaa noin 60.000 yksikköä vuodessa. Humbaur on Euroopan suosituimpien hevostrailereiden joukossa joka maassa, ja Saksassa suosituin.
Hinta 8200e alv 0

traikku1

 

MYÖS MUITA HEVOSIA TULOSSA MYYNTIIN, KYSY ROHKEASTI :)

 

044-7211133/ Karoliina Kovanen
Equillence Center Oy