Equillence Center Katajala

Tilat ja toiminta

Katajalan tila sijaitsee Kangasalla Roineen järven rannalla Kaarina Maununtyttären tien varressa Valkeakoskelle päin. Talli on rakennettu vuonna 2014 uusimpien EU määräysten mukaisesti, maneesi on vanhempi ja kulku sinne on kätevästi suoraan tallista. Maneesi (25*45m) on lujuusmitattu vuonna 2010 ja hyväksytty ratsastuskoulu käyttöön.

Katajalan tila saa uutta ilmettä elokuusta 2019 Equillencen kautta: aiomme modernisoida pihaa, rakentaa uuden ulkokentän (30*50m), uusia estekalustoa sekä raivata kaunis järvimaisema näkyviin. Rantamökki rakennetaan virkistyskäyttöön henkilökunnalle ja asiakkaille. Pihatietä ja parkkialuetta on tarkoitus laajentaa.

Tallissa on 20 isoa karsinaa hevosille sekä ulkokarsinat 3 pienelle ponille. Ratsastuskoulu hepat tarhaavat pienlaumoissa päivittäin. Pesukarsina, kuivaushuone, satulahuone, rehuhuone sekä taukohuone keittiöineen asiakkaille ja työntekijöille. Käytössämme on kahden hevosen Humbaur-traileri sekä 9 hevosen kuljetusauto.

Tarjoamme Katajalassa monipuolista ratsastuskoulutoimintaa, ratsuttamista sekä valmennuskursseja. Satunnaisia karsinapaikkoja tarjolla yksityishevosille. Tila toimii nimellä Equillence Center Katajala elokuusta 2019. Tarkoituksenamme on tarjota turvallinen ja motivoiva talli ympäristö kaiken tasoisille ratsastajille aina alkeista kisatasolle asti. Katajala toimii yhteistyössä toisen toimipisteemme Equillence Center Tavelan kanssa, jossa keskitymme lähinnä tavoitteelliseen harrastamiseen ja kilparatsastukseen. Ratsastaminen molemmissa toimipisteissämme joustavasti on mahdollista tasoon sovitetusti. Kilpailemisesta enemmän kiinnostuneet ohjaamme Tavelaan huippupuitteisiin.